Escalop de vitel cu ciuperci

de Sidy in Vita, 11 Noi 2010 | 8254 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g pulpa de vitel
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 lingura mustar
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper
  • cartofi
  • patrunjel verde
  • 2-3 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de vitel cu ciuperci:

Carnea se taie felii subtiri care se bat bine ca snitelul, intr-o punga de plastic.Se prajesc apoi in putin ulei, pe ambele parti, apoi se scot deoparte.

In sosul ramas se pune mustarul si smantana apoi ciupercile taiate felii. Daca este necesar adaugam putina apa.  In sosul format adaugam carnea prajita si lasam sa fiarba 15 minute.Punem sare si piper. Cartofii se fac piure sau cum prefera fiecare.

La servire presaram patrunjel verde deasupra. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de vitel cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Viţel cu ciuperci şi sos picant