Faguri

de ionela2682 in Prajituri, 8 Feb 2010 | 23762 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana lapte
  • 1 cana zahar
  • 1 cana ulei
  • 4 oua
  • 2 pachete praf de copt
  • esenta de rom
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Faguri:

Se face un aluat din ingredientele de mai sus (fara faina) si se mixeaza bine pana se topeste zaharul dupa care se adauga faina ca sa iasa un aluat potrivit care se transforma in mici bilute.

Acestea se preseza in forma si se coc pe aragaz pe ambele parti. Se lipesc cate doua cu crema sau finetti dupa preferinta.

Ca si crema puteti folosi: 1 pachet de unt, o cana de zahar, 1 ou cacao, se mixeaza bine si se lipesc fagurii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Faguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Teo 1

08.02.2010, 21:34

in tinerete nu stiam sa fac decat ''acesti faguri'' , erau asa de buni...!acum imi pare rau ca nu mai am forma!

ionela2682 1

08.02.2010, 21:51

pai si eu am redescoperit-o de curand!

elena1988 1

08.03.2011, 11:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]