Fajitas cu pui

de Miha in Pui, 5 Oct 2009 | 10147 vizualizari

COMENTARII (35)

Bucataras 1

05.10.2009, 23:11

, nici un sos?

Miha 1

06.10.2009, 09:50

Se poate servi cu sos de smantana sau Guacamole. Sau simplu,asa cum l-am preferat noi.

ala_oancea 1

06.10.2009, 09:53

Foarte faina reteta

Miha 1

06.10.2009, 10:08

Rapida si usor de facut, as completa! Multumesc Ala!

Miha 1

06.10.2009, 10:47

Ella,nu mai este. Sa ma aunti cand vii sa fac alta.

leoflori 1

06.10.2009, 18:06

cu sos fara sos dar la tura urmatoare , caci am inteles ca s-a "topit"

Miha 1

06.10.2009, 18:16

Am facut doar cat sa mancam o data, la o masa.

ionix 1

06.10.2009, 21:11

mersi Miha... stiu ce-o sa gatesc maine...
5 furculite de la mine pt tine, ca de obicei... am ajuns sa te urmaresc sa vad ce mai gatesti ca sa gatesc si eu

rivka 1

06.10.2009, 22:42

buneeee eu daca nu mananc un litru de sos de usturoi la asa ceva facut cu maioneza si usturoi nu sunt sanatoasa

Miha 1

06.10.2009, 22:57

Ionix, esti cu ochii pe mine? Promit sa ma comport exemplar!

Bucataras 1

06.10.2009, 22:58

Miha 1

06.10.2009, 23:02

Rivka, si mie imi place usturoiul, desi dup-aia dorm la hotel... Dar mi s-a parut destul de condimentata ca sa mai folosesc vreun...dressing.

ionix 1

07.10.2009, 14:58

dap sunt... aham aham aham te comporti exemplar iar preparatele tale sunt dementiale... mi-ar fi placut sa stau in Iasi am rude in Iasi pentru ca tata e nascut in judetul Iasi dar n-am mai fost de vreo cativa ani de cand am lucrat cu niste primari de prin imprejurimi... mi-a placut foarte mult orasul iar femeile din Iasi... uuuuuh, cele mai frumoase clar

sandytza 1

07.10.2009, 15:22

mmmm ce bun trebuie sa fie

Miha 1

08.10.2009, 23:53

Ionix, si inca nu m-ai vazut live. Romancele de pretutindeni sunt frumoase!

Miha 1

08.10.2009, 23:54

Sandytza si Adinuta,haideti fetelor la masa!

Miha 1

08.10.2009, 23:55

Ramo,poi ce fac acum nu e tot o munca? Nu am secrete, tot ce stiu impart cu voi. sau...ce anume ai vrea sa stii?

klausenburger_adica Lacrima 1

09.10.2009, 02:50

interesant aluatul asta... nu e putin casant? eu cand l-am facut mi s-a rupt. asa sunt si piadinele...ori din ce am vazut in retetele sud-americane, fajitas se ruleaza ca o clatita. tie cum ti-a iesit ca din imagine nu-mi dau seama? e crocant sau il poti modela?

Miha 1

09.10.2009, 09:49

Lacrima, le-am tinut acoperite pana le-am terminat de copt si n-au fost tari. Le-am copt la foc mare si n-au avut timp sa se usuce. In momentul in care incep sa se umfle si sa faca basicute, se intorc pe partea cealalta, se tin putin, cateva secunde, pana se rumenesc basicute aparute (cum se vede in poza 5). Se mai intorc inca o data pe partea cealalta, cateva secunde si gata!

Miha 1

09.10.2009, 11:08

Multumesc Ramo!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in crusta de cascaval si smantana