Farfalle cu hribi si smantana

de anca_rm in Farfalle, 26 Oct 2015 | 4301 vizualizari

 

Am cules hribi de toamna si m-am gandit ca ar fi foarte buni cu paste , smantana si parmesan razuit mare.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr paste (farfalle)
  • 500 gr hribi
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 50 gr unt
  • 1 lingura ulei
  • 100 ml smantana
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu hribi si smantana:

Hribii ii spalam in apa rece pentru a indeparta pamantul si eventualele frunze de pe ele. II feliem subtiri si ii lasam deoparte.

Intr-un vas mare cu apa punem 2 litri de apa la fiert. Cand fierbe adaugam sarea si pastele. Amestecam de cateva ori si lasam sa fiarba conform instructiunilor de pe pachet.

Intr-o tigaie punem untul si uleiul la incalzit. Calim ceapa taiata ,adaugam hribi si lasam sa se gateasca pana cand se evapora apa pe care ciupercutele o lasa. Adaugam usturoiul pisat, sarea, piper si smantana si lasam sa se mai gateasca cam 5 minute. Oprim focul , adaugam patrunjelul verde tocat grosier ,amestecam de cateva ori si e gata de servit.

Scurgem pastele si asezam pe farfurii .

Deasupra razuim parmezan .

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu hribi si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

MOKUSKA 1

26.10.2015, 17:59

Rocsi 1

26.10.2015, 20:03

mirela0911 1

27.10.2015, 12:35

Ce bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu ton