Farfalle la Cuptor

de Alina26 in Farfalle, 13 Mai 2013 | 9596 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g farfalle
  • 200g pulpe de pui dezosate
  • 200g carnati proaspeti
  • 400g brocolii
  • 400g ciuperci champignons
  • 200g parmezan ras
  • 1 mozzarella
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 lg de pasta de ardei iute

Sos bechamel

  • 3 lg ulei de masline
  • 100g faina
  • 250g lapte
  • sare
  • 1/2 lingurita nucusoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle la Cuptor:

1.Punem o oala cu apa si sare la fiert.Cand fierbe apa punem pasta si lasam sa fiarba.Cand a terecut timpul de firbere (precizat pe ambalaj),scurgem pasta,o clatim cu apa rece si lasam la scurs.

2.Intre timp punem o tigaie la incins cu putin ulei de masline,usturoiul curatat si zdrobit si pasta de ardei iute.Spalam brocolii si ii taiem buchetele si ii punem in tigaie.Punem un capac si lasam sa se inmoaie la foc mic.Cand s-au facut brocolii,ii scoaem si adaugam ciupercile spalate si taiate rondele  circa 5mm.Lasam sa scada si ii punem deoparte.

3.In aceiasi tigaie mai punem putin ulei de masline si prajim carnea taiata bucatele mici si carnatii taiati rondele.

4.Intr-o olicica facem sos bechamel:punem la incins uleiul si cu un tel punem faina pana se strge tot uleiul si treptat-treptat adaugam laptele.Adaugam sare si nucusoara.

5.Intr-un bol punem pasta,brocolii,ciuperci,carnea,sosul bechamel,mozzarella taiata cublete,parmezan si mestecam.Potrivim de sare si piper.Punem totul intr-o tava,mai presaram cu parmezan ras si dam la cuptor pentru 15-20 de minute pana se rumeneste.

Serviti calda.Pofta buna!!!!!!!

TIPS-URI

1

Daca nu aveti timp sa faceti sos besciamella puteti sa il cumparati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle la Cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

14.05.2013, 11:25

Alina26 1

14.05.2013, 15:35

multumesc!!!!

ryta 1

15.05.2014, 19:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Farfalline cu unt si branzeturi