Fasole bătută

de anomisana in Mancaruri de post, 11 Oct 2011 | 5024 vizualizari

 

Făcând zacusca de fasole, mi-a rămas ceva fasole fiartă şi m-am gândit să o folosesc, făcând puţină fasole frecată. Am improvizat şi mi-a ieşit o bunătate pe care o s-o ţin minte şi o s-o transform în obicei.

 

INGREDIENTE

  • fasole boabe
  • ardei kapia
  • morcov
  • ceapă
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole bătută:

Fasolea fiartă am dat-o prin robot, apoi am adăugat 2-3 linguri de ardei kapia copt, puţină ceapă şi puţin morcov. Ardeiul, ceapa şi morcovul le-am luat din cantităţile pregătite pentru zacusca de fasole. Am curăţat şi pisat 2 căţei de usturoi, pe care i-am adăugat peste fasole, în robot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole bătută" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

anomisana 1

14.10.2011, 13:18

Foarte usor de facut, daca esti in pana de idei.

Bya Ralu 1

17.12.2012, 12:00

ce fain arata!

anomisana 1

19.12.2012, 22:23

Ralu, te asigur ca este si foarte gustoasa, insa dupa spusele soacrei mele, cel mai mare secret al acestei fasole batute este robotul de bucatarie, cu ajutorul caruia devine fina, fina, asa cum ne place noua.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]