Fasole batuta

de marinicayou10 in Mancaruri de post, 27 Feb 2012 | 6011 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole uscata
  • 3 cepe mari
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 3 catei de usturoi
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Se fierbe fasolea bine,bine.Cand este fiarta se da prin masina de tocat sau la robot..etc

Separat se toaca ceapa julien si se caleste bine in ulei. Cand este gata ceapa se adauga pasta de tomate si se mai lasa 2 minute.Se pune fasolea batuta intr-un castron si se agauga usturoiul pisat,sare si piper si cateva linguri din uleiul de la ceala calita si se amesteca bine.Deasupra se pune ceapa calita care este atat de buna :)

Imi place fasolica batuta cu multa ceapa si castraveciori acri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci (de post)