Fasole batuta

de Bucataras Monica in Mancaruri de post, 1 Apr 2012 | 4085 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole
  • 1 capatana usturoi
  • 2 cepe
  • 1 telina
  • 2 bucati pastarnac
  • 1 cutie pasta tomate
  • 2 morcovi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Se fierbe fasolea impreuna cu ceapa,pastranacul,morcovul si telina.Se scurg de apa,apoi se paseaza(zdrobeste).Se bat cu putin ulei,sare si usturoi.Separat se calesc cepele cu doi catei de usturoi iar la sfarsit se adauga cateva linguri de pasta de rosii.Se condimenteaza cu cimbru si putin patrunjel verde dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole frecata cu castraveti murati