Fasole batuta

de adry88 in Mancaruri de post, 17 Dec 2013 | 4727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole
  • 3 cepe mari
  • 1 capatana usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea o alegem,o punem in apa cateva ore,

Spalam bine fasolea si o punem la fiert in apa cu sare (schimband apa de 2-3 ori)

Cand este fiarta, o scurgem de apa si o pisam cu blenderul, adaugam 1/2 din usturoiul pisat

Intre timp curatam ceapa si o tocam

Intr-o tigaie adaugam uleiul si  calim ceapa,adaugam  boiaua de ardei si pasta de tomate,amestecam si lasam sa se caleasca putin impreuna,la final adaugam usturoiul pisat si mai lasam pe foc cca 1 min

Adaugam in farfurie fasolea si deasupra ceapa calita

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu ciuperci