Fasole "batuta"

de izulika in Mancaruri de post, 13 Iun 2010 | 7336 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole
  • 1 capatana usturoi
  • 5-6 cepe
  • 4-5 linguri pasta de tomate
  • 1 vf lingurita piper
  • 1 lingura sare
  • 7-8 linguri ulei
  • delicat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole "batuta":

Fasolea se alege,se pune la inmuiat apoi se scurge de apa si se adauga o alta apa calda si se da la fiert.Ceapa se curata si se toaca marunt,uleiul se pune la incins intr-o tigaie iar dupa ce s-a incins se adauga ceapa si se amesteca pana devine sticloasa apoi se adauga pasta de tomate, si piperul si se mai lasa inca 10 - 15 minute.

Dupa ce fasolea a fiert se scurge de apa dar nu toata( se opreste o cana de zeama) si se zdrobeste cu o lingura de lemn,sau mai simplu se pune la robotu de bucatarie adaugand din cand in cand zeama de la fasole  pana se face o pasta fina,apoi adaugam usturoiul pisat,jumatate din ceapa calita, sare si delicat dupa gust.Se amesteca bine si se serveste cu restul de ceapa deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole "batuta"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta