Fasole cu carnati

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 27 Iun 2010 | 6611 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole uscata;
  • carnati de casa
  • sos de rosii
  • 2 cepe verzi
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • o lingura de faina
  • marar
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carnati:

Intr-un vas cu apa se lasa fasolea sa se inmoaie, cateva ore (de preferat ar fi sa se lase de seara pana dimineata, insa eu am lasat-o o ora)
Se pune apoi la fiert, si dupa ce da in clocot, se arunca apa si se pune alta apa, dar trebuie sa fie fierbinte, pentru ca altfel se intareste fasolea.

Se repeta operatiunea de vreo 2-3 ori, iar in ultima apa punem cateva foi de dafin si lasam pana fierbe bine si scade apa.

Intre timp, separat, prajim putin carnatii, apoi punem ceapa peste, o calim usor, apoi adaugam sucul de rosii si faina, lasam sa fiarba cateva minute, dupa care punem rantasul format peste fasole.

Lasam sa mai dea cateva clocote, iar la sfarsit condimentam cu sare si piper.

Asezonam cu patrunjel si marar tocat fin.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]