Fasole cu rasol

de Bya Ralu in Vita, 26 Noi 2015 | 5894 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole alba
  • 2 bucati de rasol(care se foloseste pentru osso bucco)
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 2-3 linguri de pasta de tomate
  • vegeta/piper
  • busuioc congelat
  • ulei de masline
  • apa
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu rasol:

Fasolea se pune intr-un castron, se acopera cu apa rece si se lasa peste noapte la inmuiat.

A doua zi se arunca apa si se pune la fiert in 3 ape.

Bucatiile de rasol se pun intr-o oala, se acopera cu apa si se lasa la fiert pentru circa 1 ora.

Se completeaza cu apa si se pune si fasolea la fiert impreuna cu carnea si condimentele pentru alte 20 minute.

Se toaca ceapa marunt, iar morcovul il taiem rondele si le punem in oala peste fasole si carne.

Cand apa a scazut complet se pune putin ulei de masline, se amesteca bine,putina apa,pasta de tomate si busuiocul congelat, se mai lasa pe foc circa 5-10 minute.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu muraturi

2

busuiocul ii da o aroma foarte buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu rasol" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele din rasol alb de manzat