Fasole galbena cu aripi

de Lau in Pui, 24 Mar 2011 | 5410 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole galbena congelata
  • 1 ceapa
  • 1 capatana usturoi
  • sare dupa gust
  • aripi
  • condimente
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena cu aripi:

se decongeleaza fasolea se spala, se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare. Intr-o tigaie se caleste ceapa, se adauga usturoiul pisat, se calesc putin impreuna, dupa care se adauga fasolea fierta. Se prajeste cam 10 minute

Aripile se curata si se spala. Amestecam condimentele cu piper si trecem aripile prin el, prajim aripile,l e scoatem pe un prosop absorbant. Se serveste cu mamaliguta calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena cu aripi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]