Fasole galbena cu piept de pui

de ela in Mancaruri cu carne, 27 Feb 2011 | 7072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2praz,
  • 1cartof,
  • 2 rosii,
  • 1/2 ardei gras,
  • 500 gr piept de pui dezosat,
  • 1borcan de fasole galbena,
  • sare,piper,
  • usturoi,
  • 2 lingurite boia,
  • 50 ml bulion,
  • marar, patrunjel,
  • verdeturi italiene,
  • 2 morcovi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena cu piept de pui:

Prazul il tai marunt.

Cureti morcovul si il tai cubulete.

Ardeiul il taiem cubulete.

Carnea o taiem bucati mai mici.

Curatam si cartoful si il taiem cubulete.

Intr-o oala punem legumele si carnea cu putin ulei si lasam cateva minute,amestecand din cand in cand.Condimentam cu sare,piper,verdeturi italiene dupa gust.Completam cu apa,cat sa acopere compozitia.Cand incepe sa fiarba,punem rosiile decojite,taiate marunt si fasolea si lasam sa fiarba 15minute.Punem bulionul si boiaua,mai condimentam daca este cazul si mai lasam pana au fiert bine carnea si fasolea.Spre sfarsit adaugam usturoi tocat dupa gust.

Oprim focul si presaram deasupra marar si patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]