Fasole galbena scazuta

de dentistutza in Mancaruri de post, 7 Iul 2010 | 8137 vizualizari

 

Fasolea galbena in sezon este un aliment cu putine calorii,contine fibre ,se poate consuma calda sau rece,ca garnitura sau fel de baza. Cu siguranta la fiecare gospodina gustul va fi diferit in functie de cantitatea condimentelor alese .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.fasole galbena
  • 3 rosii decojite
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 1 ardei gras (rosu,pentru culoare)
  • sare,piper proaspat macinat
  • patrunjel si/sau coriandru frunze
  • 3-4 catei de usturoi zdrobiti
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena scazuta:

Fasolea galbena se curata de codite iar pastaile prea lungi se rup un doua.Ceapa se caleste cu ardeiul gras taiat fin in uleiul de masline si cand devine sticloasa se adauga fasolea si se acopera cu apa.Se potriveste de sare. Se fierbe la foc mediu pana se inmoaie,se adauga rosiile taiate cubulete mici ,se asezoneaza cu sare si piper dupa gust si se lasa sa scada.Cand este gata se presara usturoiul si verdeata tocata fin.

TIPS-URI

1

cu cat mai mult usturoi cu atat mai bine (zice sotul meu)

2

un firicel de ulei masline adaugat dupa ce luam mancarea de pe foc ii da un plus de gust

3

e grozava cu doua oua ochiuri alaturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena scazuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Melanzane alla parmigiana – Reteta simpla, rapida si plina de savoare

de vasimur 4

pe 29.08 la 16:08

Plăcinte daneze cu caise - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 29.08 la 13:57

Cheesecake cu Oreo - Rețeta delicioasă, fără coacere

pe 29.08 la 11:55

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de soia