Fasole pastai cu maioneza

de Miha in Aperitive / Garnituri, 20 Dec 2010 | 15505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ~500 g fasole pastai
  • cateva fire de marar
  • sare si piper
  • 3 catei usturoi
  • Pentru maioneza:
  • 1 galbenus fiert
  • 1 galbenus crud
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • ~ 300 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu maioneza:

Fasolea pastai se pune la fiert in apa cu putina sare. Cand este fiarta se scurge de apa si se lasa in strecuratoare, sa se scurga bine de apa. Dupa ce s-a scurs se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se adauga mararul fin tocat si usturoiul pisat.

Galbenusul fiert se paseaza bine bine cu putina sare, apoi se omogenizeaza cu galbenusul crud si mustarul. In pasta formata incepem sa turnam ulei putin cate putin, amestecand continuu. Cand este gata se acreste cu zeama de lamaie.

Maioneza se toarna treptat peste fasolele pastai cu marar si usturoi si se omogenizeaza. Este foarte posibil sa nu trebuiasca toata maioneza, aceasta se adauga in functie de preferinta personala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

ieri la 15:13

Bomboane cu Oreo - Desertul delicios fără coacere

pe 17.09 la 07:28

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute la gratar a la gelu