Fasole pastai cu piept de pui

de Julia_Snow in Pui, 30 Apr 2014 | 46586 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. pastai galbene congelate
  • 200 g. piept de pui
  • 2 rosii din conserva si 3 linguri de bulion
  • o ceapa mare
  • 4 catei de usturoi
  • marar verde, 2 foi de dafin, cimbru, busuioc, maghiran
  • sare, piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu piept de pui:

Ceapa si usturoiul se curata, spala si se taie marunt impreuna cu rosiile.Pieptul de pui se spala si se taie cubulete.

Se pun cateva linguri de ulei intr-o cratita si calim putin ceapa si usturoiul, pana incep sa se inmoaie.Adaugam rosiile, bulionul, pieptul de pui, 200 ml apa, foile de dafin, sare si lasam sa fiarba 10 min.

Urmeaza sa adaugam pastaile, inca vreo 600 de ml. de apa, sare, cimbru, busuioc si maghiran. Cimbru si busuioc am pus mai putintel, iar maghiran ceva mai mult. Chestie de gust.

Am lasat sa fiarba 35 de minute (depinde insa de fasolea pe care o folosim, poate fierbe mai putin sau mai mult), iar la sfarsit am adaugat piperul si marar din abundenta.

Pofta buna!:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Julia_Snow 1

01.05.2014, 12:09

Cleme, pentru tine gatesc cu carne de porc.Editie limitata

Julia_Snow 1

01.05.2014, 12:09

Rocsi....pofteste!

Julia_Snow 1

01.05.2014, 12:09

Laura, ma bucur tare mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole verde