Fasole pastai cu usturoi

de La Ancuta in Mancaruri de post, 20 Aug 2011 | 15073 vizualizari

 

Pentru tortul pe care l-am facut mamei mele am primit in schimb o plasa de fasole pastai. Cred ca am iesit in pierdere :))). Nu mai facusem de multa vreme fasole scazuta, iar acum am avut ocazia ;). Pentru mofturosi se poate pune si ceva de origine animala langa fasole :)).

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 1 ardei
  • fasole pastai
  • 5 catei de usturoi
  • cimbru
  • 2 linguri bulion
  • ulei de masline
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu usturoi:

Curatam ceapa si o tocam marunt. Sotam ceapa in 2 linguri de ulei si 2 linguri de apa iar apoi adaugam ardeiul taiat cubulete. Lasam 2-3 minute pe foc.

Curatam fasolea si o rupem bucati mai mici si o adaugam peste ceapa si ardei. Adaugam apa cat sa acopere fasolea. Condimentam cu sare si piper si lasam sa fiarba. Cand e aproape fiarta fasolea adaugam bulionul si rosiile taiate marunt.

Urmeaza apoi cimbrul si usturoiul pisat. Lasam sa mai fiarba putin, pana cand fasolea este moale.

Stingem focul si servim calda cu patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Bucataras Medi 1

22.08.2011, 13:17

ce frumoasa prezentare si ce buna mancarica.................

La Ancuta 1

22.08.2011, 22:35

Va multumesc mult pentru aprecieri. Si mie imi place fasolea cu mult usturoi

Bya Ralu 1

20.03.2013, 19:32

delicioase

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Mancare de post- tocanita de ciuperci