Fasole pastai pentru iarna

de kamy in Conserve, 10 Sep 2011 | 30173 vizualizari

 

Pana acuma o opaream,o puneam la scurs,o bagam in pungi si in congelator cu ea.De anul asta a trebuit sa o pun la borcan,pentru ca nu mai am loc in congelator.

 

INGREDIENTE

  • fasole pastai(eu bineinteles ca am avut oloaga)
  • sare
  • aspirina
  • frunze de telina(obtional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai pentru iarna:

   Spalam fasolea,indepartam codita(eu rup numai partea dinspre vrej)o rupem in 2 sau in 3,cum va place si o punem la fiert in apa cu sare.Cand e fiarta pe trei sferturi (3/4),oprim focul.Punem fasolea in borcane,apa in care a fiert peste,un sfert de aspirina deasupra,frunze de telina taiate marunt,punem capacul si le punem la fiert in duntz,20 min.

Daca puneti fasolea si apa fierbinte in borcane,neaparat sa puneti apa fierbinte peste ele,iar cand apa incepe sa fiarba miciti focul.Dupa ce s-a scurs timpul,borcanele se lasa la racit in apa,dupa care se sterg si se pun la rece.

TIPS-URI

1

in apa in care fierbeti fasolea,sare se pune normal,ca la o ciorba.

2

daca dati de fasole care are ate,aruncati-o.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

MotanLaOale 1

12.09.2011, 15:59

Nuuuuuuuuuuuuuu

LUK 1

12.09.2011, 16:20

Kamy harnicuto..numai eu am nimic in camara..poate pt ca n-am camara?

kamy 1

12.09.2011, 19:24

luk....te las la mine,ca am unde numai fa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zarzavat pentru ciorbe