Fasole pastai pentru iarna

de Bunica in Conserve, 27 Iul 2013 | 5719 vizualizari

 

Fasole pastai prgatita toamna este buna la iarna.

 

INGREDIENTE

  • 3 kg. fasole pastai
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai pentru iarna:

Fasolea se curata rupandu-se capetele.

Se spala si se pune la fiert intr-o oala.

Se lasa 5 minute la fiert dupa ce incepe sa clocoteasca.

Dupa ce a fiert se scoate in apa rece,apoi se lasa la scurs.

Se pun pastaile in pungi si se baga in congelator.

TIPS-URI

1

pentru a pastra culoarea verde se scoate in apa rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]