Fasole scazuta, de post

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 6 Aug 2021 | 6561 vizualizari

 

"Retete de suflet"

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole boabe
  • 3 cepe
  • 50ml ulei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 2 lingurite boia dulce
  • 2 foi dafin
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta, de post:

Fasolea se pune in apa de seara pana dimineata.

A doua zi se spala si se pune la fiert in oala sub presiune 1 ora cu 2 ligurite de vageta si foile de dafin.

Ceapa se taie marunt se pune in cratita cu uleiul si se caleste 2-3 minute.

Se pune putina apa se adauga boiaua, piper si sare si se fierbe aprox 5 minute.

Se adauga fasolea si pastea de tomate si se mai fierbe 10-15 minute.

Se potriveste de sare(eu pun si o jumatate lingurita zahar) si este gata.

Se serveste cu ceapa rosie sau muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta, de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]