Fasole teci

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 28 Mar 2010 | 7081 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata carne de porc
  • fasole teci- la borcan sau congelata
  • un morcov
  • 2 cepe
  • telina
  • 2 linguri de faina
  • bulion
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole teci:

se prajeste carnea!

fasolea teci se fierbe cu zarzavatul-morcov,ceapa, telina si se tine la fiert pana intra putin unghia in ea!

intr-o farfurie se pun 2 lg de faina,si se lasa deoparte!

se rad  cepele prin razatoarea mare,se calesc in ulei,si se adauga faina dizolvata si putin bulion!

peste tot rentasul se adauga zeama de la fasolea fiarta si se pune si carnea prajita (nu pui toata apa,sa nu iasa ciorba),si fasolea,sare si se lasa la cuptor pana se ingroasa putin

cand e gata se mai lasa putin sa se raceasca si se pune verdeata!marar si patrunjel!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole teci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]