Fasole verde cu maioneza

de Julie in Salate, 8 Iul 2010 | 6901 vizualizari

 

Reteta a la Ina.

 

INGREDIENTE

  • 300-400 g fasole galbena
  • un morcov
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel
  • maioneza
  • sare ,piper
  • Pentru maioneza:
  • 2 galbenusuri
  • 300 ml ulei
  • o lingurita mustar
  • zeama de lamaie
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu maioneza:

Spalam fasolea si ii rupem coditele. Punem un vas cu apa si sare la fiert iar cand aceasta da in clocot adaugam fasolea si fierbem 10 minute.

Scurgem bine fasolea de apa, o lasam sa se raceasca si o taiem in rondele mici.

Preparam maioneza, apoi o amestecam cu fasolea taiata, morcovul ras mic si patrunjelul tocat marunt.

Pastram salata la rece ,pana in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

ela 1

08.07.2010, 22:22

of cum am uitat sa spun ceva cand am trecut mai devreme pe aici

Bucataras Medi 1

09.07.2010, 07:20

Ela,tu mananci si apoi spui

Julie 1

09.07.2010, 09:05

si nu mai vrei Ela sa ne spui?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]