Fasolica fideluta cu muschiulet de porc afumat

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 22 Ian 2013 | 3519 vizualizari

 

Fasolica am avut-o la congelator,conservata de asta toamna.Asa ca mancarica am facut-o in doi timpt si trei miscari.

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole fideluta
  • 3 cepe
  • 200 ml bulion mai gros
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • muschiulet afumat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasolica fideluta cu muschiulet de porc afumat:

Fasolica am avut-o gata fiarta,doar am scos-o de la congelator.dar cand avem fasoloe proaspata,o curatam la capete,o rupem mai mica si o fierbem in apa cu putina sare.

Ceapa o taiem marunt si o calim in uleiul incins pana se inmoaie,adaugam bulionul,potrivim de sare,adaugam fasolea si o cana de apa si mai dam la cuptor cca 20 min.

Langa ea servim ce carne dorim.Eu am avut muschi afumat,facut acasa.

Ca acritura am avut la congelator ardei copti pe care i-am dezghetat,am adaugat ulei si otet si i-am servit langa fasolica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasolica fideluta cu muschiulet de porc afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

ieri la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

ieri la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole cu cap de piept de porc afumat