Festin la gratar

de lia maria in Mancaruri cu carne, 3 Sep 2010 | 5644 vizualizari

 

Ciupercile sunt prajite in buzunare, cartofii sunt si ei gata, un bol plin, a mai ramas carnea si micii… Aici este bucatar sef ; Teo, sotul meu si impreuna va invitam la masa.

 

INGREDIENTE

  •  1kg mici (la caserola gata formatati)
  • 1kg aripioare de pui (marinata)
  • 1kg ceafa de porc (marinata)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Festin la gratar:

Se incing carbunii se pune gratarul pe care-l ungem cu o bucata de slanina, asta ca sa nu se lipeasca carnea si insiram bucatile la rumenit.  Pe o parte si pe alta sa se patrunda bine, iar cand sunt gata prajite, le scoatem intr-un bol/oala si le tinem sub capac pana terminam cu toate de prajit. Intre timp prajim si cartofii.

Servim pe platou alaturi de ciuperci si cartofi.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Festin la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza murata cu carne