Feta saganaki este un aperitiv grecesc clasic.
Bucură-te de gustul îmbietor al brânzei feta acoperită de o crustă crocantă și aromă mediteraneană. Acest aperitiv simplu, dar delicios, este perfect pentru a încânta papilele gustative ale musafirilor.
Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc ai nevoie de doar câteva ingrediente: brânză feta, susan, miere, foi de plăcintă și cimbrișor.
Cum se prepară Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc:
Taie brânza feta în cuburi.
Porționează foile de plăcintă în pătrate. Împachetează fiecare cub de brânză în foaie de plăcintă.
Unge fiecare pachețel cu albuș de ous și presară susan.
Coace în cuptorul preinalzit, la 190 grade C, pentru 20 minute.
După coacere, glazurează-le cu miere și cimbrișor.
Servește-le calde!
Feta sakanaki este perfectă pentru micul dejun sau un brunch alături de familie sau prieteni.
Incearca si reteta de Creveti saganaki, un preparat foarte gustos la cuptor sau Branza feta la cuptor cu masline, un aperitiv foarte savuros.
Iti recomandam sa incerci si reteta de Rulouri cu praz si feta, o gustare excelenta.
Încearcă și rețeta de Creveți saganaki, un preparat foarte gustos la cuptor sau Brânză feta la cuptor cu măsline, un aperitiv foarte savuros.
Îți recomandăm să încerci și rețeta de Rulouri cu praz și feta, o gustare excelentă.