Fettuccine delicioase

de reisnaor_2006 in Paste, 26 Iun 2015 | 5882 vizualizari

 

Daca ti-e pofta de paste si nu ai prea mult timp la dispozitie iti propun acestea.Au iesit delicioase si se fac foarte repede.

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste fettuccine
  • 200 ml smantana dulce
  • 200 g parmezan sau cascaval
  • 50 g unt
  • 1/2 ceapa alba
  • 200 g de sunca de Praga
  • 3 catei de usturoi
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fettuccine delicioase:

      Fierbe pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.In timp ce pastele fierb, fa sosul. Taie ceapa si usturoiul cat mai marunt. Razuieste parmezanul sau cascavalul.Incalzeste tigaia, adauga untul. Cand acesta s-a topit, adauga ceapa si usturoiul si caleste 2 minute amestecand.

      Toarna smantana dulce, sareaza si pipereaza. Adauga jumatate din branza si ia de pe foc. Amesteca bine. Strecoara pastele si adauga-le peste sos. Amesteca bine. Daca ai optat pentru patrunjel, adauga-l si pe acesta. Pune si restul de branza. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Putem folosi ce ingrediente dorim(carne tocata,spanac,creveti)

2

Porumbul completeaza foarte bine ceapa din reteta.

3

Se incalzeste apa, se sareaza, cand fierbe se adauga pastele.

4

Pastele trebuie sa fie moi si sa se poata mesteca. Cind sunt gata le punem la scurs intr-o strecuratoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fettuccine delicioase" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste la tava