Ficat de porc la tigaie cu piure de cartofi

de violeta30 in Porc, 12 Ian 2017 | 3675 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata mare de ficat de porc
  • 1 lingura de untura
  • sare
  • condimente
  • piure de cartofi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc la tigaie cu piure de cartofi:

Taiem ficatul in cubulete si il lasam vreo 10-15 minute in apa rece. 
Pregatim tigaia pentru prajit, in care vom adauga untura si apoi ficatul scurs de apa si acoperim cu un capac. Mai amestecam din cand in cand, sa nu se prinda. Cand e aproape gata, adaugam sarea si condimentele.
Se serveste alaturi de piureul de cartofi si muraturi insotit, bineinteles de un pahar de vin rosu.
S-avem pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc la tigaie cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc cu cartofi si rozmarin