Ficat de pui la cuptor

de La Ancuta in Ficat, 9 Oct 2010 | 8888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ardei kapia
  • 1 gogosar
  • 1/2 pahar de bulion
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de pui la cuptor:

Se spala si se curata ficatul de pielite. Ceapa si usturoiul se taie marunt, ardeiul si gogosarul se taie cubulete.

Intr-un vas termorezistent se pune putin ulei de masline, ceapa si usturoiul iar apoi ficatul. Deasupra se pune ardeiul si gogosarul. Se codimenteaza cu sare, piper si cimbru.

Se adauga bulionul si se da la cuptor pana se rumeneste putin ficatul.

Se scoate din cuptor si se presara cu patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu sos acru-dulce