Ficat de pui la wok

de Constelatialeu in Ficat, 14 Iul 2016 | 5167 vizualizari

 

Pe repede-nainte sa ne potolim foamea care este sau nu este, caldura mare moncher......

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g ficat de pui
  • 5 cepe albe
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 rosie mai maricica
  • sare
  • piper
  • cca 60 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de pui la wok:

Mai intai spalam ficatul si-l tamponam cu un servetel , apoi curatam ceapa si morcovul. Ceapa o taiem solzisori iar morcovul il dam pe razatoarea mare. Asezam pe foc tigaia wok o lasam sa se incinga, adaugam uleiul, ceapa si morcovul si le calim cca 15 min, pana se inmoaie si ceapa se face aurie. Apoi adaugam ficatul si mai lasam cca 20 min, la final punem rosia curatata de coaja si taiata cubulete. Amestecam si lasam pe foc 10 min. Apoi servim cu cartofi prajiti si ardei copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui la wok" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

mirela0911 1

17.07.2016, 10:23

Asta-mi placeeeee!

Zamfira 1

19.07.2016, 08:49

mihaelar63 1

20.07.2016, 00:44

Frumoasa prezentare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]