Ficat si icre de stiuca

de mihaelar63 in Peste, 10 Ian 2016 | 4781 vizualizari

 

 Daca doamna stiuca a avut de toate inclusiv ficat si  icre am preparat rapid o masa delicioasa .Acest preparat se serveste  cald cu paine prajita . Inspiratie: Radu Anton Roman !!!!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ficat stiuca
  • 150 gr icre stiuca
  • 200 ml lapte
  • 100 ml vin alb
  • 50 gr unt
  • 50 ml ulei masline
  • 1 ceapa taiata pestisori
  • faina alba
  • piper
  • sare de Himalaya
  • patrunjel verde
  • legume
  • paine de secara prajita
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat si icre de stiuca:

  1. Mare atentie cand scoateti ficatul sa nu se imprastie fierea . In caz de accident ficatul este compromis si nu se mai poate folosi !!!
  2. Ficatul se tine cel putin o ora in lapte .
  3. Se scoate ficatul de stiuca si se da prin faina alba . Se prajeste in uleiul amestecat cu unt. Se aduga icrele [ care au ramas in saculetullor .
  4. Puneti ceapa taiat pestisori si caliti usor .
  5. ,,Stingeti '' cu vin . Sarati si piparati .
  6. Lasati la foc mic 5 minute pana cand vinul se evapora si scade formand un sos .
  7. Serviti Ficatul de stiuca cu mult patrunjel verde cu paine prajita si legumele preferate .

TIPS-URI

1

Mare atentie cand scoateti ficatul sa nu se imprastie fierea . In caz de accident ficatul este compromis si nu se mai poate folosi !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat si icre de stiuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Gicuta 1

11.01.2016, 09:22

Interesant!

simona72 1

11.01.2016, 10:19

Wooooa, tu Miha! Ce fineturi avem aici! Bravoo! Nu stiu cum este la gust dar sigur as manca o portie! Ce ficat mare are stiuca!! nu stiam....

anca_rm 1

12.01.2016, 08:56

vai de cand nu am mancat si ce pofta mi-ai facut acum , il trimit pe fratelo la pescuit

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap la gratar cu sos de iaurt