Ficatei de pui impanati cu usturoi

de corina241 in Ficat, 24 Noi 2011 | 5531 vizualizari

 

atat de simplu si foarte gustos;)

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui proaspat
  • 7-8 graunti de usturoi
  • 2 cepe potrivite
  • 3 linguri de ulei
  • sare
  • usturoi pisat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui impanati cu usturoi:

Spalam bine ficatul si-l curatam de toate pielitele.Dupa ce s-a scurs,luam fiecare ficatel si-l impanam cu fasii subtiri de usturoi.

Incalzim o cratita la foc potrivit si prajim ficateii,care tot timpul vor fi acoperiti.

Dupa ce s-au rumenit si patruns bine,ii scoatem pe un platou,punem sare si usturoiul pisat(eu am adaugat inca 4 graunti de usturoi pisat).

Am servit cu piure de cartofi si salata de rosii cu ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui impanati cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]