Ficatei de pui in sos de ceapa

de Valclaudia in Ficat, 28 Sep 2013 | 23027 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. ficat de pui
  • 4 cepe potrivite
  • 1 ardei rosu
  • 2 rosii coapte
  • 4 catei de usturoi
  • 3 linguri de ulei
  • cateva frunze de telina
  • sare si piper dupa gust
  • cateva frunze de patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui in sos de ceapa:

Spalam ficatul si il curatam de pielitele nedorite.

Legumele se curata, se spala si se trec prin robot (ceapa, ardeiul, usturoiul si rosiile).

Calim legumele maruntite in 3 linguri de ulei timp de 10 minute.

Adaugam ficatul spalat, completam cu 1 cana de apa, adaugam si frunza de telina taiata fin si lasam sa fiarba la foc mic.Daca mai este nevoie de apa, mai adaugam putina pana simtim ficatul fiert suficient.

Inainte de stigerea focului condimentam mancarea dupa gust si presaram patrunjel verde tocat.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

merge de minune cu mamaliguta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui in sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

COMENTARII (15)

Rocsi 1

28.09.2013, 21:10

Chiar nu am facut de multisor niste ficatei pentru mama

Corinuta 1

28.09.2013, 21:39

- Andreea - 1

28.09.2013, 21:49

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ficatei