File de pangasius cu capere

de Denissa in Pangasius, 23 Feb 2012 | 4518 vizualizari

 

Pentru Medi, si nu numai...
Pestele asta l-am facut in Hot Pan

 

INGREDIENTE

  • file de pangasius
  • ulei de masline
  • salvie
  • capere
  • sare
  • piper
  • putin vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius cu capere:

Pestele se unge cu ulei de masline si se condimenteaza cu salvia maruntita (eu am avut salvie uscata de mine) .

Se condimenteaza cu sare si piper. Se pune in tigaie adaugandu-se vinul deasupra si putina apa acoperindu-se cu capacul. Cand este gata se adauga caperele taiate deasupra.

 

 

 

TIPS-URI

1

chiar daca reteta are vin se poate servi si copiilor deoarece alcoolul se evapora ramanand doar aroma.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius cu capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Denissa 1

24.02.2012, 12:45

Multumesc Miha mamaie

mihaelar63 1

14.05.2012, 12:30

Place mult

iancuu 1

18.07.2012, 14:13

Reteta simpla si gustoasa! Se poate varia folosind cam 50g de unt pentru a prepara pestele si adaugand vinul pe final. Daca va plac gusturile intense, puteti adauga impreuna cu vinul si o bucata de branza cu mucegai - gorgonzola sau grade bavarese, lasand-o pana se topeste. Mmmm...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pangasius