File de pangasius cu salvie si rozmarin

de lia maria in Pangasius, 28 Iun 2010 | 5999 vizualizari

 

Amestecul de salvie si rosmarin da un gust deosebit pestelui .

 

INGREDIENTE

  • 3 fileuri mari de pangasius( 800g)
  • sare
  • piper
  • ardei iute fulgi
  • 1 crenguta rozmarin verde
  • 10 frunzulite de salvie verde
  • zeama de la 1 lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius cu salvie si rozmarin:

Fileurile le taiem in doua pe orizontala si le asezonam cu sare, piper si fulgi de ardei, proaspat macinate. Maruntim frunzele si frecam pestele pe ambele parti cu ele. Deasupra stropim cu zeama de lamiae. Dam la frigider pentru cel putin 3h (eu le-am lasat de seara pana a doaua zi) sa se patrunda aromele.

Dam fileurile prin amestecul de faina( vezi la pastrav prajit, am postatat pe 7 iunie), le prajim si le scoatem pe servet absorbant.

Am servit cu cartofi natur pe care iam fiert in apa cu sare, iam stropit cu ulei de porumb si cu mult patrunjel verde peste.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius cu salvie si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

lia maria 1

28.06.2010, 20:30

madi draga sigur cu placere, si peste si cartofi

nadina73 1

29.06.2010, 01:39

lia portia lui dana o vreu eu daca ea vrea dora carfori 5 furuc

mihaelar63 1

29.06.2010, 16:39

ce aromat , eu doar gust pestele si un cartof sa ma edific cum e cu ulei de porumb

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius pane