File de salau cu rosii si capere

de Oana in Salau, 12 Noi 2011 | 7604 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de salau proaspat
  • 2 rosii
  • 2 fire de ceapa verde
  • 4 catei de usturoi
  • 3 linguri cu capere
  • zeama de la o lamaie
  • o legatura cu marar
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de salau cu rosii si capere:

Fileurile de salau se aseaza intr-un tava sau vas de iena mai inalt.

Rosiile se taie cubulete si se amesteca cu ceapa verde taiata rondele, usturoiul taiat fin sau dat pe razatoare, mararul tocat si caperele. Se adauga zeama de lamaie, sare si piper dupa gust. Nu gustati prea mult ca riscati sa mancati tot! este exagerat de bun :))

Acest amestec se toarna deasupra pestelui, se acopera tava cu folie si se introduce la cuptor 20 de minute.

Se serveste pestele alaturi de orez fiert si legume dupa gust. Eu am pregatit cateva buchetele de broccoli si cateva fire de sparanghel la abur, apoi le-am tras intr-o tigaie cu putin unt si usturoi maruntit.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "File de salau cu rosii si capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]