Flori de ciocolata

de Tabita _ in Prajituri, 21 Mar 2013 | 5750 vizualizari

 

Sunt usor de facut si pufoase.

 

INGREDIENTE

  • 50 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 35 g zahar
  • 35 ml lapte
  • 1 ou
  • 20 ml ulei
  • 25 g ciocolata rasa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Flori de ciocolata:

Incingem cuptorul la 160-170°C.

Se amesteca faina cu praful de copt.

Se adauga zaharul, laptele si uleiul si se amesteca bine cu o spatula.

Se bat ouale, se adauga in compozitie si se amesteca bine.

Se adauga ciocolata rasa si se amesteca.

Se ung formele de silicon cu putin ulei sau unt si se aseaza compozitia.

Se pune cate o lingurita din compozitie in fiecare forma sau 1/3 din volumul formei.

Se da la cuptorul preincalzit pentru 15 minute.

Se testeaza cu scobitoarea.

Se lasa sa se raceasca putin, apoi se scot din forme.

TIPS-URI

1

Se poate pune zahar vanilat sau 1/2 lingurita esenta de vanilie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Flori de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]