Floricele cu dulceata

de Laly in Dulciuri, 13 Ian 2011 | 4746 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 faina
  • 150 gr unt sau margarina
  • 125 fr zahar pudra
  • 50 ml lapte
  • dulceata la alegere
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Floricele cu dulceata:

Se cerne faina impreuna cu sarea intr-un caston mai mare.Se adauga untul sau margarina taiat(a) bucati si se amesteca cu degetele,pana se obtine un aluat sfaramicios.Se adauga zaharul,apoi laptele.Se framanta pana se formeaza un aluat uniform,mai tare.Se infasoara in folie alimentara si se pune la frigider pentru circa 1 ora.

Se intinde aluatul de circa 6 mm grosime,si se decupeaza diferite forme.Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor pana se rumenesc usor.Se lasa sa se raceasca.Se ung formele cu gem si se suprapun una peste alta.Se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Floricele cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

RuxyRux 1

13.01.2011, 19:17

Ce frumoase Laly...Floricele pe campii...hay sa le-adunam copii!

mena29 1

13.01.2011, 20:38

Astea imi plac mult

mirela0911 1

13.01.2011, 21:52

delicioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dovleac si mascarpone

de oanapl 7

ieri la 21:38

Brownie cu oreo - Desertul decadent care te cucerește

pe 14.03 la 17:06

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

pe 14.03 la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

pe 14.03 la 09:47

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu unt, nuca macinata si dulceata de zmeura