FOCACIA

de liana_geicu in Aperitive / Garnituri, 17 Noi 2009 | 8025 vizualizari

 

o pizza cu branza si cimbru...

 

INGREDIENTE

  • 250 ml apa,
  • 1 pliculet drojdie,
  • 2 ligurite zahar,
  • o jumatate lingurita sare,
  • 4 linguri ulei,
  • faina cat cuprinde
  • 500 -600 g branza sarata
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA FOCACIA:

Se framanta coca, se intinde foaia (cu mana) imediat in tava unsa si tapetata cu faina si se lasa la dospit 1 ora. Dupa ce s-a dospit se pune deasupra un praf de sare, cimbru si branza rasa.

Se baga in cuptorul incins si se coace la foc mediu aproximativ 35 de minute.

TIPS-URI

1

Dupa ce intindeti coca in tava, o ungeti cu putin ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "FOCACIA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu telemea si seminte de chimen