Buna, as dori sa fac si eu aceasta praji foarte interesanta.Dar te rog explica mai clar cum se face aluatul.Se taie in 12 patrate mai mici si vad ca ai eliminat patratele din varfurile opuse.Eventual numeroteaza-le pentru o intelegere mai buna.Cu stima, violeta.nuky
foaie-crema-foaie-crema-foaie crema... ultimul strat este foaie peste care se toarna glazura .........o zi cu soare va doresc!!!!pt a va usura munca apelati la foile din comert sau aluatul din comert....
Luk draga tragi cu ochiu din cand in cand si cand sant rumenele poate marginile chiar maronii sant de scos ,la mine chiar marginile au iesit crocante bine iar in mijloc unde a fost greutatea erau putin de tot coapte asa ca am ridicat tava si am lasat descoperit inca cateva minute pana s-au bronzat si pe mijloc
exact ada ,greutatea o folosim sa nu se umfle foile; stii foile trebuie sa fie ca la palmierii din foetaj asa crocant...de egal ar trebui sa iasa asa dar cand ridici greutatea pe mijloc fiind putin albicioasa o mai lasi cateva minute pana se rumeneste se poate umfla putin si atunci se deformeaza si foaia ,dar nu-i bai ca se indreapta pe urma.
foarte bine arata!!nu inteleg cum fac crema .eu am amestecat o data frisca cu puding fiert si racit si mi s-a taiat!! frisca lichida o amestec cu puding fiert si racit si apoi o mixez?