Foietaj cu bacon şi caşcaval

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2013 | 12545 vizualizari

 

Foarte potrivite pentru un aperitiv,mic dejun ori doar pentru o ronţăială.Se pregătesc foarte uşor şi dispar repejor din farfurie.

 

INGREDIENTE

  • O foaie aluat foietaj (400 g)
  • 12 felii bacon(prosciutto)
  • 50 g cascaval
  • Un ou pentru uns
  • Seminte de susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu bacon şi caşcaval:

Aluatul de foietaj l-am lasat sa se dezghete.

Am razuit deasupra cascaval.

Am pus feliile de bacon(eu am avut prosciutto,dar baconul ar fi fost mai potrivit) deasupra si am taiat fâşii lungi aluatul,apoi am rasucit fâşiile ,dupa cum se vede în poza.

Am pus o hârtie de copt într-o tava,am asezat foietajul si apoi le-am pus la frigider.

Le-am lasat pâna a doua zi,pentru ca le-am pregatit la micul dejun,dar e suficient daca sunt lasate o ora la rece.

Le-am scos de la frigider,le-am uns cu ou batut,am presarat semninte de susan si le-am pus la cuptor la 200 de grade pentru 15-20 de minute.

Se pot servi atât calde cât si reci.

Pofta buna!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu bacon şi caşcaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

ieri la 13:59

Mâncărică de cartofi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:06

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateu de ficatei de pui