Foietaj cu banane si fineti

de Pushaa in Prajituri, 20 Feb 2014 | 18471 vizualizari

 

Un fel de strudele sau rulouri ce merg perfect cu o cana de lapte la micul dejun sau pur si simplu cand avem pofta de ceva dulce!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 2 banane
  • 300 gr fineti
  • 1 ou
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu banane si fineti:

Dezghetam aluatul de foietaj. Taiem bananele rondele un pic oblice.

Pudram masa cu faina, asezam aluatul si il intindem foarte putin. Il taiem in 3 bucati pe lungime si 4 pe latime. Ies 12 patrate. Punem fineti pe jumatate de patrat, dar nu pana la capete, iar deasupra 3 feliutele de banana. Impaturim si presam marginile usor cu o furculita. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu ou batut. Dam tava la cuptor la foc iute 20-25 minute, cand sunt gata devin aurii la culoare.

Dupa ce se racesc le pudram cu zahar!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu banane si fineti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu crema de ciocolata