Foietaj cu crema de ciocolata

de xana in Prajituri, 25 Feb 2014 | 23284 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foietaj
  • 60 gr praf de budinca de ciocolata
  • 200 ml lapte
  • 1 lingura cu varf de Nutella
  • 30 gr margarina
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu crema de ciocolata:

Taiem aluatul in dreptunghiuri nu prea mici si il punem intr-o tava cu hartie de copt. Dam la cuptorul incalzit la 200 de grade pana se rumeneste putin apoi cand s-a racit taiem fiecare dreptunghi in jumatate, pe orizontala.

Cat timp aluatul e in cuptor facem crema astfel: praful de bubinca il amestecam bine cu laptele pana se omogenizeaza si il punem pe foc pana se ingroasa. Adaugam Nutella si margarina si amestecam bine pana se topesc. Lasam la racit.

Se umplu dreptungiurile cu crema, lasand putin si pentru ornat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (28)

laura_n 1

26.02.2014, 20:17

vai, mama!

JulyCris 1

24.05.2014, 00:02

Wow! Minunat!

xana 1

24.05.2014, 02:07

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]