Foietaj cu ricotta si mozzarella

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 16 Sep 2010 | 10294 vizualizari

 

aluatul l-am cumparat...nu ma mai complic cu framantatul...e mult mai simplu...si fff rapid

 

INGREDIENTE

  • 500 g foietaj ( aluat frantuzesc)
  • 200 g ricotta
  • 200 g mozzarella
  • cateva fire de patrunjel verde
  • cateva fire de marar verde
  • sare, piper, oregano
  • 2 lg smantana
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu ricotta si mozzarella:

aluatul se lasa la dezghetat la temp camerei.

branza se amesteca cu smantana, patrunjelul si mararul taiate fin, sare, piper si putin oregano.

mozzarela se taie felii mai groase, apoi fiecare felie in doua.

aluatul se intinde, se taie in bucati, cate doriti, si sub ce forma doriti...eu le-am taiat dreptunghiulare...pe fiecare bucata se pune o lingura din compozitia de bramza, apoi o buc de mozzarela si se ruleaza. se cresteaza deasupra si apoise unge cu smantana.

se da la cuptorul preincalzit la 180 grade, cca 40-50 min.

gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu ricotta si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Corinuta 1

19.09.2010, 18:18

ce combinatie!trebuie incercat

adasev12 1

02.10.2010, 12:15

merita Cori...

DIANA B 1

18.08.2011, 12:38

Pfffffffffffffffffffffffffffffff , ce bune-ar fi la ora astaaaaaaaaaaaa ...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aluat de foietaj