Foietaje cu branza si ardei

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 21 Iul 2010 | 6773 vizualizari

 

snack picant

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat foietaj
  • branza aprox 150g
  • 1 ardei rosu
  • seminte de susan
  • piper
  • curry
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaje cu branza si ardei:

Se dezgheta foaia de aluat, se intinde pe o suprafata curata presarata cu faina si apoi se da cu un praf de piper si unul de curry

Urmatorul strat va fi de branza faramitata iar pe mijloc se aseaza suvite de ardei putin calit inainte.

Se ruleaza un baton si se taie apoi rulouri.

Se ung cu galbenus de ou si se presara deasupra seminte de susan.

E bine sa stea putin la rece inainte de operatiune ca sa se taie mai bine margnile.

Se aseaza pe o hartie de copt intr-o tava si se dau la cuptorul preincins pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaje cu branza si ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Bucataras Medi 1

21.07.2010, 20:37

si eu vreau...............

Julie 1

22.07.2010, 14:09

5 furcu si le-am trecut la favorite!Merg bine intr-adevar langa o bere...

epurasha2bb 1

22.07.2010, 14:25

multumesc fetelor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]