Foietaj-spirala

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2014 | 4776 vizualizari

 

Poate mult mai bune cu un foietaj facut in casa insa cand vrei ceva rapid duminica asta este o idee super !!! Sunt foarte bune si de efect !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 24 felii salam de vara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj-spirala:

Foietajul il scoatem din timp pentru a ajunge la temperatura camerei.

Intindem foaia de foietaj si asezam pe lung in patru randuri feliile de lasam.

Taiem randurile pe lung pentru a avea patru coloane.

Rulam fiecare coloana si apoi o taiem felii sibtiri cu ajutorul unui cutit foarte bine ascutit.

Asezam spiralele in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la 200 grade pana ce se rumenesc frumos .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj-spirala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu salam si ketchup