Friganele

de Adi in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2015 | 6512 vizualizari

 

Azi am avut pofta de sandwich-uri calde, iar Meri mi-a zis sa le fac sub forma de friganele si am executat. :)

 

INGREDIENTE

  • Pentru 4 portii:
  • 8 felii de paine toast
  • 8 felii de cascaval
  • 4 oua
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
  • putin ulei de masline
  • putin parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele:

Se bat ouale cu un praf de sare si condimentele.

Se adauga mustarul si se omogenizeaza.

Se aseaza cate doua felii de cascaval intre doua felii de paine formandu-se niste sandwich-uri simple.

Sandwich-urile se trec prin compozitia de oua si se prajesc pe ambele parti, intr-o tigaie teflonata unsa usor cu ulei de masline.

Imediat ce se scot pe platou se presara parmezan ras peste ele.

Se servesc cu legume proaspete, ca mic dejun sau ca o gustare intre mese.

 

TIPS-URI

1

Uleiul de masline poate fi inlocuit cu unt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]