Friganele cu Miez de lapte

de Ina in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2013 | 5205 vizualizari

 

Foarte pufoase, sunt excelente calde, dar si reci.

 

INGREDIENTE

  • 2 rondele Miez de lapte de la Delaco
  • felii de paine
  • 2 oua
  • 2 fire de ceapa
  • marar verde
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele cu Miez de lapte:

Pentru inceput spalam ceapa si mararul si le tocam marunt.

Batem bine cele doua oua  cu putina sare  si marar verde tocat. 

Ungem feliile de paine cu  ou  si presaram putin piper.

Feliem rondelele de Miez de lapte - Delaco  si le asezam pe feliile de paine unse cu ou. Presaram ceapa verde tocata, marar si putin piper, apoi acoperim totul cu  ou batut. Asezam cu grija felia de paine corespondenta deasupra, fixand-o cu o scobitoare, pentru a manevra semipreparatul mai usor  in etapa urmatoare.

Cufundam feliile astfel montate in ou batut si le prajim in ulei incins , pe ambele parti. 

Servim fierbinti sau reci, cu rosii si ceapa verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vol au vent cu crema de branza