Friganele dulci

de Angelina_Elena in Dulciuri, 5 Iun 2013 | 3857 vizualizari

 

Perfecte la micul dejun!

 

INGREDIENTE

  • felii de paine (vechi de 2 zile)
  • 3 oua
  • 5 linguri lapte
  • 1 lingura miere
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 varf lingurita de scortisoara
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele dulci:

Intr-un bol punem ouale, mierea, esenta de vanilie, scortisoara, laptele, praful de sare si amestecam bine cu un tel. Feliile de paine se inmoaie in acest amestec, apoi le punem la prajit intr-o tigaia incinsa cu putin ulei in ea. Se rumenesc la foc mediu, pe ambele parti. Scoatem friganelele pe un servestel de hartie pentru a absorbi excesul de ulei. Le servim calde, pudrate cu putina scortisoara si fructe.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele dulci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (44)

Angelina_Elena 1

06.06.2013, 15:31

Sim0na 1

06.06.2013, 15:57

Mereu uit de ele.. Da` tot fac si eu odata si-odata

Angelina_Elena 1

06.06.2013, 16:24

Simo, nu mai uita de ele ca tare bune sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Guguluf de cacao