Frigănele înnobilate!

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2013 | 3943 vizualizari

 

Clasicele bundaskenyer alias frigănele, le-am înnobilat cu brânză Brie de la Milkana și mere de vară;) Vă asigur că sunt super gusoase, o super combinație:-*

 

INGREDIENTE

  • pâine veche (de 2-3 zile, fără mucegai:D) cca. 6 felii,
  • ouă 4 bucăți,
  • sare iodată,
  • ulei de floarea soarelui,
  • brânză Brie de la Milkana 1 porție,
  • mere de vară 1-2 bucăți.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigănele înnobilate!:

Ouăle se bat energic cu un praf de sare. Feliile de pâine se trec prin amestecul de ouă, apoi se prăjesc în ulei fierbinte, cca. 2 minute pe fiecare parte. Se scot pe un șervet de bucătărie absorbant. Pe fiecare felie de frigănea se așează câte 2/3 feliuțe de brânză Brie și mere de vară, apoi se dau la cuptor/cuptorul cu microunde cca. 2 minute, la foc mediu;) Se servesc fierbinți cu adaos de gem de merișoare după gustul fiecăruia! Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigănele înnobilate!" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crenvusti in foietaj